Susanna Wallumrød video: Wild Horse Wild Dog

16. mars slapp Susanna sin åttende plate, Wild Dog. Platen har mottatt strålende kritikker, og nå er videoen til låten «Wild Horse Wild Dog» klar. Videoen er laget av Claus Arthur Breda-Gulbrandsen.

Susanna Wallumrød – Wild Horse Wild Dog

Wild Dog gjestes av Jeremy Gara fra Arcade Fire (les mer om Arcade Fire) på trommer og Emmett Kelly fra Bonnie ‘Prince’ Billy/The Cairo Gang på gitar. Foruten dette spiller Shahzad Ismaily (Tom Waits/Laurie Anderson etc.), Jo Berger Myhre (Splashgirl/Ingrid Olava), Helge Sten (Supersilent/Deathprod) og The Sheriffs of Nothingness Ole Henrik Moe og Kari Rønnekleiv på albumet.

Susanna Wallumrød er for mange kanskje mest kjent for sine personlige tolkninger av ikoniske låter som ”Jolene”, ”Hallelujah” og ”Love Will Tear Us Apart”, men hun har også etablert seg som en original låtskriver, ikke minst nå med Wild Dog. Bonnie ‘Prince’ Billy har gjort versjoner av låtene hennes både i konsert og platesammenheng og Mojo utropte hennes ”Believer” til ”one of the greatest break-up songs ever”.

Du kan låne Susanna Wallumrød sitt album Wild Dog hos oss. Anbefales!

Comments
One Response to “Susanna Wallumrød video: Wild Horse Wild Dog”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Souldrop – Your Love Eye Emma Jedi – SIN Dylan Mondegreen – The Heart Is A Muscle Susanna Wallumrød – Wild Horse Wild Dog Superfamily – Pay The Price Kristian Stockhaus – Dance In The […]Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!