Albumanbefaling: Duel In The Sun – Duel In The Sun

Untitled-1

 

 

DUEL IN THE SUN

DUEL IN THE SUN (2011)

SOLID GOAL

4

 

 

ERFARNE POPSMEDER// The Colors Turned Red er tilbake, vel nesten da, for Duel In The Sun består av tre stykk The Colors… Johnny Hazard (vokal), Morten Jackman (trommer)og låtskriver/produsent Haakon Larsen (gitar). Andre Red-medlemmer spiller også på skiva. Ikke hørt om The Colors Turned Red, sier du? Vel, Haugesundbandet kjørte på mot slutten av 8o-tallet, og gjorde comeback på midten av 2000-tallet, men nå er det altså Duel In The Sun det dreier seg om. Singelen, den spretne og fengende You Know What, må sjekkes av alle popfantaster. Smile Again er også en vinner. Duel In The Sun er veldig inspirert av legendarisk The Kinks (og litt av Pulp). Om gruppa blir like legendariske gjenstår å se, de er i alle fall flinke låtsmeder som serverer lettbente låter og nynnbare hooks (og smekkert sound). Noen av låtene blir fort glemt, mens f.eks. den nevnte singelen er verdt hele plata. ”Erfaring er en undervurdert kvalitet innen rocken”, har de uttalt, godt poeng. Prøv ut Duel In The Sun så kan du kose deg med The Colors Turned Red til dessert.
/ VICTOR JOSEFSEN

Anmeldelsen er tidligere publisert i Spirit

 

 

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!