Tre uovertruffne musikkfremførelser på youtube

Som kjent er det en god del musikk på youtube, og etter mye om og men har jeg kommet frem til at dette er tre av de mest sublime livefremførelsene jeg vet om (av kontemporære artister). Disse tre artistene har lite annet til felles enn at det svinger som f, og at de sjelden eller aldri får pressedekning i norsk sammenheng.

 Tekst: Lars Junge

Sam Prekop og Archer Prewitt spilte i Bergen i år 2000, men har aldri vært her med The Sea & Cake. Bibio slapp sin siste plate, «A Mineral Love» (Warp Records), fredag 1. april 2016, men på den utgivelsen har han et ganske annerledes uttrykk enn på dette klippet. Jamie Woon gav ut en av de beste soulplatene i 2015. Her er en link til hans forrige plate.

Men nå er det tid for litt prokastinering, eller kvalitetstid som jeg kaller det.

NB! Husk skikkelig headsett eller gode høytalere når du ser disse tre opptredenene!

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde YouTube sitt forhåndsvisningsbilde YouTube sitt forhåndsvisningsbilde
Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!