Søk Meny Lukk
Lukk
Av: larsjunge Anmeldelser 17. mars 2017

Singelanmeldelse: Herman Wildhagen – «Again»

herman wildehagen again cover

 

Artist: Herman Wildhagen

Singel: «Again»

Plateselskap: usignert

5

 

Herman Wildhagen traff undertegnede rett i solar plexus med sin forrrige singel, «Friends». Nå er han allerede klar med en ny låt. «Again» er også tatt fra den kommende EP’en. Låten viser bredde i form av et mindre rocka uttrykk enn på forrige låt. På denne låten blir det mer tydelig hvorfor Wildhagen ble plukket ut til å varme opp for Thomas Dybdahl. I likhet med Dybdahl bruker også Wildhagen mye luft i stemmen, dog uten å overdrive.

Utenlandske assosiasjoner går i retning Sam Prekop (spesielt soloplaten, «Who’s Your New Professor?», men også American Music Clubs vokalist, Mark Eitzel. Apropos luftig, hele låten svever avgårde som på en sky. Det sies at musikk ligger i mellom notene, og akkurat det er det mange som ikke har skjønt. Wildhagen har imidlertid skjønt det, og er i stand til å utføre denne kunsten forbilledlig. «Again» byr for øvrig på en av de lengste og mest inspirerte gitarsoloene undertegende har hørt på lenge. Låten er en ganske bakpå affære med florlett og elegant pianospill som flagrer over kompet som en sommerfugl.

 

 

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser i Deichmans katalog

 

Sjekk også:

Singelanmeldelse: Herman Wildhagen – «Friends»

Anmeldelse: Panda Panda “Millions EP”

Singelanmeldelse: Panda Panda «Halcyon Years»

 

Thomas Dybdahl video – forteller om den nye plata «The Great Plains»

Tre uovertruffne musikkfremførelser på youtube inkludert Sam Prekop og Archer Prewitt

Singelanmeldelse: Auden Prey «You Can’t Be Serious» – jeg får assosiasjoner til Sam Prekops to første soloplater her

Yo La Tengo: Helter som aldri falmer – Enkelte ganger får man assosiasjoner til Sam Prekop – med en dæsj Sonic Youth

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 66 andre abonnenter