Videopremiere: Benjamin Finger

Benjamin Finger 4. Photo by Christian Jacobsen Foto: Christian Andersen

Vi kjører den norske premieren på Benjamin Fingers video til «Pˈɒp mjˈuːzɪk» i dag.

Av: Victor Josefsen

De siste par årene har den norske artisten, produsenten, DJ’en og regissøren Benjamin Finger vært  opptatt med å turnere, og med å spille musikk i studioet i Oslo. Det virker som om Benjamins dager inneholder flere timer enn oss vanlige folk, og med hver ekstra time frigjøres tydeligvis ekstra kreativ energi. Benjamin Finger har utgitt og spilt inn flere album som spenner fra lo-fi neoklassisk piano arbeider til jazza avant-garde stykker svøpt i i elektronikk, med et uttrykk som lyder både organisk og analogt.

Låta «Pˈɒp mjˈuːzɪk» er fra den kommende EPen med tittelen «9,5» som slippes via Sellout! Music 3. juni. Til høsten slipper Benjamin Finger også et album.

 

Benjamin Finger – Pˈɒp mjˈuːzɪk‏ from Høstutstillingen 2016 on Vimeo.

 

PS Benjamin Finger skriver også på sin debutroman.

 

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!