Singelanmeldelse: Blood Forest Family – «Body»

Blood Forest Family

 

Artist: Blood Forest Family

Singel: «Body» (2017)

Plateselskap: At Home Music

4

 

Tromsø-bandet Blood Forest Family har komponert en overraskende deilig poplåt med «Body». Ifølge presseskrivet har Blood Forest Family holdt det gående siden 2012, og gjort et knippe konserter sør for polarsirkelen ved et par anledninger. De har primært vært en lokal hemmelighet i Nord-Norge. Dvs. er de teknisk sett en «hemmelighet» når de har spilt på Riddu Riđđu, TIFF og laget bestillingsverk for Festspillene i Nord-Norge?

Nå skal de uansett eksponeres for resten av landet. En EP er innspilt, og låten «Body» er første singel. EP’en slippes 15. februar. Dette (altså «Body») er en ganske tidstypisk produksjon, en smart komposisjon med mye detaljer, uten å drukne låten. Melankolsk og oppløftende på samme tid. Vokalisten har en varm og glassklar stemme med god frasering. Det virker som hun har stålkontroll på stemmen. Jeg lukter (folkehøyskole)jazz i svingene. Blood Forest Familys uttrykk er (små)typisk norsk, skolert pop, hundre ganger smartere enn hva som befinner seg på hitlistene (med unntak av når Highasakite gir ut noe). Lovende greier! Låten tåler fint flere avspillinger uten at man går lei. Det er jo strengt tatt et godt tegn.

 

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!