Videopremiere: Trupa Trupa – «To Me»

Trupa Trupa To Me - Photo by Frank Benjamin Finger

Norsk premiere på ny musikkvideo med låten «To Me» av det polske indiebandet Trupa Trupa. Videoen er regissert av Benjamin Finger.

– Videoen ble skutt på Super 8mm. Opptakene ble tatt fra materiale jeg har skutt i Europa og USA. Musikkvideoen tok litt tid å gjøre siden den består av mange lag; bilder blir bleknet i hverandre hele tiden, effekter som kjører vilt, spiller med rask versus langsom hastighet, reverserte bevegelser, eksperimentering med løkker på scener osv. Benjamin Finger.

Svevende stemninger innleder «To Me», så tar relativt tunge, seige sludge-post-rock-aktige gitarer over, etter hvert blir uttrykket mer intenst og støyete, før det hele avsluttes fredfullt, og fader ut. En kontrastfylt låt med sekvenser som du ikke bør gå glipp av.

 

 

«To Me» er Trupa Trupa sin første single fra sitt nye album «Jolly New Songs» som kommer ut 27/10/17 gjennom Ici d’ailleurs og Blue Tapes på LP, CD og digital.

 

Benjamin Finger. Foto:  Rudi Simmons

Benjamin Finger. Foto: Rudi Simmons

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser av disse og andre artister i Deichmans katalog

 

Sjekk også:

Videopremiere: Benjamin Finger – «Shadow Figures»

Videopremiere: Benjamin Finger

Videopremiere: Benjamin Finger – «Distance of a Shadow»

Benjamin Finger – 5 om bøker og musikk

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!