Singelpremiere: Laconic Zero – «Freezing Point»

Laconic Zero Freezing Point. Coverart: Camilla Wang

«Freezing Point» er fra den kommende plata til Laconic Zero, «Sun To Death». «Freezing Point» lyder i kjent Laconic Zero-stil progressivt, instrumentalt og tungt med 8-bit Commodere 64 programmering og bass. I dag kjører vi premiere på låta. Denne må du sjekke ut!

For 11 år siden dro Trond Harald Jensen dro til New York med produsent Kramer (Butthole Surfers, Ween, B.A.L.L.) for å spille inn det som ble debuten til Laconic Zero; «Tribeca», utgitt på Handmade Records/2nd Shimmy Digital i 2007.

Siden har han blant annet turnert og utgitt musikk som medlem av Mindy Misty, Izakaya Heartbeat og Next Life, men nå er er ny plate på trappene fra soloprosjektet Laconic Zero. «Sun To Death» gis ut på LP, kassett og CD i år via Handmade Records.

 

«Freezing Point» er produsert av Jensen selv, og mastret av Kramer.

 

 

Laconic Zero har fortsatt og gi konserter hele veien både i Norge og utenlands og blant annet varmet opp for Lightning Bolt og norske Casiokids. Sist på Hærverk med nevnte Next Life. Laconic Zero lover flere konserter i 2018.

 

Laconic Zero

 

Laconic Zero – Freezing Point by Laconic Zero

 

Video Laconic Zero Live fra Monkeytown N.Y.C.

 

Video fra 2009, Totem Pole av Linda Baardsen.

 

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!