Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Ingela Nøding Anbefalinger 30. september 2013

Vi dekker Litteratursymposiet i Odda!

Neste uke, 9.-13. oktober 2013, er det litteraturfestival i Odda. Vi gir deg rapport fra et variert program under Litteratursymposiet!

Foto over: Martin Grüner Larsen (cc-license)

Opplesning av nye manus, bikubesalong og musikalsk og tekstlig utflukt med Frode Grytten og Pedro Carmona-Alvarez; Festivalprogrammet syder av litterær kreativitet i en stedsbundet og original industri-ramme. Videre blir det Loe-møte om romanen Vareopptelling og et eget punkt på programmet kalt «Pisspreik», se fult program her. Vi plukker ut de største høydepunktene og blogger deg gjennom helgen.

Om Odda

Odda, den etterhvert mye omtalte industribyen på Vestlandet, har fostret mange gode skribenter og forfattere, blant annet: Lars Ove Seljestad, Marit Eikemo og Knut Olav Åmås. Odda er både kjent for et godt og nytenkende bibliotek og ikke minst for en lesekjær gutt som så godt som vokste opp innenfor dets vegger: Frode Grytten (portrett øverst). Grytten har gjort seg bemerket i både inn og utland, for sitt forfatterskap og sine beskrivelser av hjembyen og lokalsamfunnet. Nå også som twitter-poet.

odda4

Foto hentet fra: http://no.wikipedia.org/wiki/Odda

 

 

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.