Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Musikkavdelingen Anbefalinger 14. februar 2013

Åpent Hus Under by:Larm

Foto: Lars K Lande

Vegard Sleipnes og resten av staben i Subsonic Society ønsker band og artister velkommen til åpent hus i studio under årets by:Larm.

Vegard Sleipnes
Studioet er blitt rigget klart til liveinnspilling med fullt oppsett slik at band og artister kan droppe innom under årets by:Larm for å spille inn en låt.

– I og med at vi etablerte plateselskapet SSAudio i 2012 er dette en fin mulighet for oss til å invitere band og artister opp i studioet Subsonic Society for å spille inn en låt.Da får vi skaffe oss et bedre helhetsinntrykk og bli bedre kjent med musikerne bak artist eller bandnavnet. Kanskje finner vi vår neste storsatsing på by:Larm i år.

– Bandene og artistene som tar turen vil bli tatt i mot av et profesjonelt team i studio som har lang erfaring, og både nasjonale og internasjonale suksesser bak seg.

Foto: Lars K Lande

– Subsonic Society er et analogt musikkstudio midt i Oslo sentrum med et stort innspillingsrom som er ideelt for liveinnspilling. Innspillingene vil bli tatt opp på gamle måten med analog båndmaskin og alle musikerne i samme rom under innspillingen. Ingen pålegg, ingen juks, det man leverer der og da blir også sluttresultatet.

– Bandene og artistene vil få ca. halvannen time hver til å bli kjent med studioet, innspillingsrommet, finne vibben og få lagt ned et skikkelig fett take av en selvutvalgt låt.

For mer info sende mail til subsonicsociety@gmail.com ellerta kontakt via deres facebookside: www.facebook.com/subsonicsociety

Her er noen singler som ble spilt inn i Subsonic Society i 2012:

Videopresentasjon av Subsonic Society:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter