Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 3. januar 2014

Noe å se frem til?

31. januar slipper Eline Thorp fra den lille kommunen Hamarøy i Nordland sitt debutalbum. Hennes første singelsmakebit på debutalbumet, The Game, kom i oktober, mens andre smakebit, In and Out of Reach, kom i desember. Kommer Eline opp med låter av samme kaliber som disse to har vi noe å se frem til.

Tekst: Victor Josefsen / Foto: Erika Hebbert Larsen

Av musikalsk erfaring kan unge Eline Thorp blant annet vise til spilling på festivalen Kjerringråkk i Bodø, supportjobb for Kråkesølv på Rockefeller, opptrådd på by:Larm, Hove og Slottsfjell samt blitt Ukas Urørt og fått mye rosende omtale.

For tre år siden sendte hun også inn bidrag til Spirits demokonkurranse, et bidrag med vel mye Beth Orton-fakter i bunn. Siden den gang har det dog vært svært taust rundt Hamarøy-jenta, mens hun de siste årene har jobbet iherdig med å skrive og finpusse på sin kommende skive. Noe Eline Thorp sin første singelsmakebit på debutalbumet hennes, som utkommer i slutten av januar, viser.

 

 

Hennes sang og elektroniske lydbilde skaper et, ja, vakkert helhetsinntrykk. Eline Thorp har absolutt talent både som låtskriver og vokalist, og det virker som hun har finni seg sjæl. Originalt er det vel fortsatt ikke, men så lenge Eline kommer opp med låter av samme kaliber som «The Game» og «In and Out of Reach» er jeg fornøyd.

 

ElineThorp2 bruk Foto: Erika Hebbert Larsen

 

Eline Thorps andre smakebit fra det kommende debutalbumet – In and Out of Reach:

 

Deler av artikkelen er tidligere publisert i Spirit

Én kommentar til “Noe å se frem til?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter