Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anmeldelser 7. juli 2014

Bonde do Rolê: In the Brazilian world cup, there will only be crack

I juni slapp Bonde Do Rolê fra Brasil sin egen VM-låt, tvetydige “Na Copa Do Brasil So Vai Ter Craq”, som kan be tolket i retning av: “In the Brazilian world cup, there will only be crack”.

 

 

Ok låt, dog, vi minner om Bonde do Rolês miks av Baile funk med portugisisk rap i «Solta O Frango» og «Marina Gasolina», fra deres andre album With Laser, 2007 . Sammen med CSS, Cansei de Ser Sexy, som betyr «lei av å være sexy», også fra Brasil, var Bonde do Rolê Hot Shit i 2007 & 2008. Midt i alt dette, på grunn av indre stridigheter i bandet, sa frontfigur og fyrverkeriet på scena, Marina Ribatski, takk for seg, men hun er med på «Solta O Frango» og «Marina Gasolina»: Fortsatt to Bonde do Rolê-favoritter!

 

 

 

Jeg hekter på denne hyllesten til Brasil fra Fatboy Slim Presents Bem Brasil:

 

Og denne fra Bonde do Rolês comeback-album Tropicalbacanal:

 

Og denne CSS-favoritten fra det selvtitulerte debutalbumet:

 

I fjor spilte Bonde do Rolê  på Slottsfjellfestivalen

Vi sakser fra nettsiden deres:
«At Brasils dansescene er potent, er velkjent. Snakk om Baile funk, Tecno brega, Mangue beat eller Axé: Bonde do Role er blant dem som har introdusert mye av det for oss – og til og med bidratt til en ny samlesjanger for moderne, utagerende dansemusikk fra bossa novaens hjemland: Avalanche Tropical! Deres siste plate er nettopp som et tropisk snøskred, det spriker i alle retninger, men er mektig svett, og det er akkurat sånn de liker det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter