Søk Meny Lukk
Lukk
Av: larsjunge Anmeldelser 5. april 2016

Tre uovertruffne musikkfremførelser på youtube

Som kjent er det en god del musikk på youtube, og etter mye om og men har jeg kommet frem til at dette er tre av de mest sublime livefremførelsene jeg vet om (av kontemporære artister). Disse tre artistene har lite annet til felles enn at det svinger som f, og at de sjelden eller aldri får pressedekning i norsk sammenheng.

 Tekst: Lars Junge

Sam Prekop og Archer Prewitt spilte i Bergen i år 2000, men har aldri vært her med The Sea & Cake. Bibio slapp sin siste plate, «A Mineral Love» (Warp Records), fredag 1. april 2016, men på den utgivelsen har han et ganske annerledes uttrykk enn på dette klippet. Jamie Woon gav ut en av de beste soulplatene i 2015. Her er en link til hans forrige plate.

Men nå er det tid for litt prokastinering, eller kvalitetstid som jeg kaller det.

NB! Husk skikkelig headsett eller gode høytalere når du ser disse tre opptredenene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.