Søk Meny Lukk
Lukk
Av: larsjunge Anbefalinger 3. juli 2017

Er du glad i folkemusikk og folkedans?

folkemusikkutstilling

Av: Lars Junge

Det er mange festivaler i sommer, og førstkommende onsdag (5. – 9. juli) starter både  landskappleiken på Røros og Førdefestivalen.

På Hovedbiblioteket har vi for tiden en liten utstilling med artister og instruksjons- og konsert-DVD’er som du kan låne om du vil forberede deg eller bare hygge deg med dersom du ikke skal på festival. I tillegg har vi mye noter tilgjengelig.

Siste helgen i juli er det klart for landsfestivalen i gammaldans på Oppdal og Telemarkfestivalen i Bø i Telemark (27. – 30. juli), og fra 30. juli og frem til 6. august er det Jørn Hilme-stemnet på Fagernes i Valdres det handler om.  I slutten av august (24.- 27.) går Nordsjøfestivalen av stabelen i Farsund.

 

flkmsk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *