Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 8. februar 2019

Videopremiere: Benjamin Finger/James Plotkin/Mia Zabelka – «Hostile Structures (excerpt)»

Videoepremiere på den nye låta til Benjamin Finger sammen med James Plotkin og Mia Zabelka. Åpningsbildet i videoen er fra den gaten Jack Kerouac bodde i da han jobbet med «On The Road».
Av: Victor Josefsen / Foto: Eva Jacobsen

Låten vi kjører videopremiere på er fra Benjamin Fingers nye album «Pleasure ​​Voltage», som kommer ut på Belin-baserte Karlrecords 15. februar. (Bandcamp). Albumcoveret av Sverre Malling er sannelig noe for seg selv. Rå video(låt) & albumcover.

 

 

Benjamin Finger forteller om videoen:
Musikkvideoen er skutt på Super 8mm film hvor jeg har lekt med effekter fra en gammel Final Cut versjon jeg fikk rippet for mange år tilbake. Åpningsbildet (29 Russel Street) i videoen er fra den gaten Jack Kerouac bodde i da han jobbet med «On The Road». Han bodde på denne tiden hjemme hos Neal og Carolyn Cassady i San Francisco. Ellers kom jeg over disse barna som malte på svære lerreter på en festival og syntes det var interessant å leke med forvrengning av perspektivene under disse sekvensene. Som musikken var jeg ute etter å skape et dystert og surrealistisk preg.

 

Her er utdrag fra det kommende albumet på SoundCloud

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter