Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 14. mars 2019

Låtpremiere: Killer Kid Mozart – «There Is Nothing I Want More»

I morgen fredag 15. mars er Killer Kid Mozart klare med albumet «For The Night». I dag kjører vi låtpremiere på «There Is Nothing I Want More» fra albumet. Nittitalls fuzz, støy og gode melodier med utspring i nittitallets alternativscene er noe Killer Kid Mozart behersker til fingerspissene.
Av: Victor Josefsen

Killer Kid Mozart bruker inspirasjon fra nittitallets amerikanske alternative indiescene for alt det er verdt. Fengende,  melodiøs og småstøyete  fuzzpop i omtrent samme gate som Hüsker Dü, Sebadoh, Dinosaur Jr. mfl. «Dette er knalltøft, de må gjerne fortsette i samme spor», var konklusjonen vår for 3 år siden når vi omtalte deres tredje singel «Closure». De andre singlene de har sluppet før og etter denne, er like bra. På den splitter nye singelen «There Is Nothing I Want More», som vi kjører premiere på, følger Killer Kid Mozart i samme spor som tidligere. Never change a winning team, ikke sant.

Med Killer Kid Mozart har Hallvard Bonden (21) blant annet med seg folk som var med i Team Me. I morgen, fredag 15. mars, kommer de med sitt nye album, inkludert låta vi kjører premiere på.

 

Killer Kid Mozart om låta:
«There Is Nothing I Want More» handler om ensomhet og isolasjon, og det å ha mot til å bryte ut av det. Hele albumet er tekstene inspirert av mitt eget nokså kjedelige, men til tider spennende liv.
Mye av det som har inspirert meg til å skrive musikken jeg skriver er en grøt av et hundretalls ting som livet har skjenket meg oppigjennom åra som har blandet seg i hjernen min og til slutt ender opp som låter.

 

 

 

Videoen til den forrige singelen

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 66 andre abonnenter