Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 22. januar 2013

WiMP samarbeider med Musikkmagasinet Klassekampen

Foto: Erik Mowinckel

Razika er klar med nytt album som slippes førstkommende fredag, men allerede i går bød WiMP på eksklusiv forhåndslytting av albumet «På Vei Hjem». WiMP innledet samme dag sitt samarbeid med Musikkmagasinet Klassekampen rundt nettopp Razika.

Det knyttes store forventninger til det unge bergensbandet Razika, som imponerte med førsteplaten «Program 91» (2011). Mindre enn to år senere følger Marie Amdam, Marie Moe, Maria Råkil og Embla Karidotter opp med mer energisk ska-pop-rock-punk på andrealbumet «På Vei Hjem».

 

 

«Razika imponerte stort med sitt debutalbum, og det er gledelig å være med på den oppturen de viser med oppfølgeren. WiMP har som mål å være best på norsk musikk, og da er det klart at den beste norske musikken i hvert fall skal være først tilgjengelig hos oss», sier musikkredaktør Bjørn Hammershaug i WiMP.

 

 

WiMP innledet i går sitt samarbeid med Musikkmagasinet Klassekampen rundt nettopp Razika.

«Musikkmagasinet har en god og seriøs tilnærming til sitt musikkstoff, og skal presentere ukentlige spillelister i WiMP som speiler deres profil. At de har Razika på sin forside denne uka underbygger den statusen bandet har opparbeidet seg», sier Hammershaug.

Spilleliste: 15 For Razika fra Musikkmagasinet Klassekampen

Musikkmagasinet Klasskampen om Razika spillelisten:

«Dette er enten sanger de selv har covret, band de er inspirert av eller låter de kanskje kunne vært inspirert av, låter som på ett eller annet vis slekter på kvartettens smektende gitarpop/ska/indie. TAV og Gjennomslag er selvskrevne, men det er også The Specials og The Beat – for ikke å glemme The Pussycats og Kate & Anna McGarrigle, som de har tolket med stort hell.»

 

Razika signerer med K. Dahl Eftf / Warner Music Norway

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter