It’s Only Rock’n Roll (But We Like It)

Stones bruk

«Er du helt gal?», lurte venninnene mine da jeg sa at jeg hadde brukt to og et halvt tusen spenn på én konsertbillett, og det ikke var ukespass til Øya. Det er nemlig prisen for å komme inn i det aller helligste. For jeg skal stå i Golden Circle under The Rolling Stones Telenor Arena denne våren. Sammen med pappa og onklene mine. 

 

Tekst: Ida Elise Eide Einarsdóttir

«Dette er kanskje siste gangen», sier pappa hver gang Stones legger ut på turné. Men det er liksom aldri det. For Mick, Keith, Charlie og Ronnie har fortsatt noe på hjertet. Etter femti år. If you start me up I’ll never stop. Da pappa og brødrene hans vokste opp var det enten The Rolling Stones eller The Beatles som gjaldt. Simple as that. Og du kunne selvfølgelig ikke like begge. Pappa og onklene mine valgte Stones. The Greatest Rock and Roll Band in the World. Og det har de vært tro til siden.

 

Så var det min tur, selv om jeg er født tredve år for seint. I mai skal jeg «være med de gamle gutta», som onkelen min skrev på Facebook (antagelig med referanse til både bandet og seg selv og brødrene sine). For meg er fortsatt The Rolling Stones The Greatest Rock and Roll Band in the World. It’s Only Rock’n Roll. Og det har ingen prislapp.

Ida Elise Eide Einarsdóttir (27) er redaktør i gratismagasinet VIXEN Magazine. Mastergrad i journalistikk fra Universitet i Oslo, og har tidligere jobbet i TV2 og som frilansjournalist for blant andre VG, Dagbladet og Nettavisen. Elsker mote, musikk og popkultur, The Ramones, tatoveringer og høye hæler.

vixen.no

Comments
3 Responses to “It’s Only Rock’n Roll (But We Like It)”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Rolling Stones – Exile On Main Street It’s Only Rock’n Roll (But We Like It) Dommedagsvarsel fra Rolling Stones The Rolling Stones – Sympathy for the Devil The Rolling Stones […]

  2. […] Rolling Stones – Exile On Main Street It’s Only Rock’n Roll (But We Like It) Dommedagsvarsel fra Rolling Stones The Rolling Stones – Sympathy for the Devil The Rolling Stones […]

  3. […] mest sammensatte og komplekse The Rolling Stones–plata Dommedagsvarsel fra Rolling Stones It’s Only Rock’n Roll (But We Like It) The Rolling Stones – Sympathy for the Devil er inspiret av Fem album som har inspirert […]Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!