Diamond Club presenterer Slutface – Angst (DC#38)

SLUTFACE_bord bruk
Stavangerske Slutface består av ei jente og tre gutter mellom 17 og 20 som skriver låter om realistisk forelskelse, 80-tallsidoler og dårlige fester akkompagnert av disco-beats, skranglegitar og en mer funky bass enn deres poppunk-personlighet ville tilsagt, melder Brilliance.

Tekst: Stian. B. Hope & Victor Josefsen

Sluface hadde konsertdebut på Hoveslaget 2013 etter et halvt år med demoinnspillinger og låtskriving, og har i løpet av sitt første år spilt supportjobber for Razika, the Cubical (UK), Fjorden Baby!, Bendik, Kaja Gunnufsen og Carmen Villain i hjembyen, der de blir trukket frem som livefavoritter.

 

– Ved siden av Perfect Pussy må vel Slutface være et av de bandnavnene som overlater minst til fantasien, Stian. B. Hope & Victor Josefsen

 

For tiden arbeider de frem mot sin andre EP utgivelse produsert av Ashley Stubbert (Overthrow, Frk. Fryd, Purified in Blood) som slippes høsten 2014, med første singel ute 13. juni på singelprosjektet Diamond Club. Fremover kan de sees på Urørt-scenen på årets Slottsfjell festival der de ble plukket ut av over 300 påmeldte, Varna Festivalen i Moss, Klubbøya og Fjellparkfestivalen.

Apropos bandnavnet Slutface, «bandnavnet kommer av et ønske om å sette kvinners posisjon som objekter fremfor artister i musikkindustrien på spissen», sier bandet.

 

Du kan låne musikk av de andre utøveren som er nevnt i saka, bare søk her.

 

Sjekk også:

Ukas tips! Perfect Pussy

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!