Skogsmusikk med Nick Drake-faktor

simen4-bruk Foto: Kristoffer Eidsnes
Simen Mitlid er fra Os i Hedmark, langt inne i skogen. Skogsmusikk er også en naturlig merkelapp å sette på det sjelfulle, dype og skjøre som Simen Mitlid formidler, står det i presseskrivet. Skogsmusikk med  Nick Drake-faktor, sier vi, for å ikke snakke om Bon Iver, og det ment som et kompliment.

Tekst: Victor Josefsen

Simen Mitlid presenterer første låt fra EP-samarbeidet med den kanadiske produsenten Digory Smallz. Låten «Thoughts» er spillt inn i de to Oslo-studioene Subsonic Society og Vålerenga Platefabrikk og blir gitt ut på Koke Plate. Resten av EP’en kommer på nyåret.

thoughts-3000x3000

Om Thoughts sier Mitlid det enkelt:

”Thoughts er en låt om alt som kunne blitt ved tanken”.


Vi legger også ut musikkvideoen «Pictures from the Past» som er klippet sammen av gamle filmer – filmet av tippoldefaren og oldefaren til regissøren.

 

 

Og her er Ep’en og singelen:

 

Simen Mitlid: En up-and-coming artist du garantert vil høre mere fra.

 

ps På mandag slipper å Koke Plate amerikaneren Austin Bashams «All Is Well».

 

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!