Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Stian Bjørnsson Hope Anbefalinger 6. mars 2015

Ukas tips!

Musikk for en god sak.

 

bry

 

BRY:LARM gikk av stabelen for første gang i 2014, og det ble en dundrende suksess, med anslagsvis godt og vel 1000 besøkende i teltet på Youngstorget i løpet av et 3 små timer.

I forbindelse med at Oslo tas over av artister og musikkbransje under By:Larm hvert år, har Oslo Ess tatt initiativet til å arrangere et litt annerledes musikkarrangement som en del av det offisielle By:Larm-programmet: Lørdag 7. mars kl. 12-15 arrangerer Oslo Ess for andre gang Bry:Larm, i samarbeid med Stiftelsen Erlik, Indie Recordings, Amber Booking & Promo og By:Larm.

Det vil også bli flere innslag fra hovedpersonene selv; =Oslos selgere. Gatemagasinet =Oslo markerer også i år 10-årsjubileum, noe som kan by på enkelte overraskelser under årets arrangement. Konferansier er Leo Ajkic.

Mini-festivalen finner sted i teltet på Youngstorget, med gratis inngang for alle byens borgere. Selgere av gatemagasinet =Oslo vil være tilstede for å selge den rykende ferske mars-utgaven av magasinet, og varm suppe vil serveres av Øyafestivalen.

Det er opprettet en sms-tjeneste i anledning Bry:Larm: send kodeord ”brylarm” til 2160. Tjenesten koster kr 100,- og inntektene går til =Oslo og Bry:Larm. Vi oppfordrer ellers alle til først og fremst å kjøpe gatemagasinet =Oslo av en av magasinets mange selgere, sier Oslo Ess i pressemeldingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter