Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Frank Michaelsen Anbefalinger 5. mars 2016

By:Larm 2016 – Frances Wave

IMG_0133

Trygg rock med hvit snipp

Tekst: Frank Michaelsen

Det er mange som er gode i rock nå. Som virkelig behersker faget Rock. De kommer fra hele landet og de nailer faktene, poseringene og det tekniske nivået som kreves for å forvalte rockeuttrykket. Frances Wave er et av disse bandene. Ferdighetsnivået tilsvarer cand.mag. – minst. Men jeg kjenner at jeg savner sterke låter, slik at jeg som lytter havner i dialog med melodiene såvel som den strålende fremføringen.

Solid band! De tre gitaristene i front har vidt forskjellige personligheter, men klarer å veve sammen bidragene sine til et robust rocketeppe.

Gjengen på scenen har en smittende og overbevisende energi. De vet hvordan det bør ta seg ut når man spiller konsert. Jeg tar meg i å tenke at det antageligvis rocker mye av squash-treningen de har sammen også. Og at det rocker litt når de er på jobb i offentlig sektor.

Til tross for at bandet blir noe behaved i all sin stilsikkerhet, må det sies at de virkelig kan spille. Og jeg utfordrer deg til å stå helt stille når Frances Wave setter i gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter