Låtpremiere: Acres Wild – «Passion Cosmo»

Acres Wild

Acres Wild

24. mars slipper Oslo-bandet Acres Wild EP’en «Mona». I dag kjører vi premiere på låta «Passion Cosmo» fra EPén!

EPén er produsert av Simen Følstad Nilsen (Honningbarna og Aiming for Enrike), som også er gitarist i bandet, og som på EP’en debuterer som vokalist på «Falling out of Love Again». Simen er i tillegg låtskriver bak førstnevnte og «Boy Who Doesn’t Go to Work».

Acres Wild sitt debutalbum «Ignorere The Flags on the Beaches» ble godt mottatt av oss, vi ga den en femmer. Samme karakter fikk singelen «Line of Sight». Debutalbumet har også gjort det bra på Spotify med den siste låta «Falling Out Of Love Again», som ble listet på den internasjonale Weekly Buzz-lista. Nevnte «Line of Sight» havnet på 12. plass på Viral top 50 Global, og bandet fikk internasjonal oppmerksomhet og skryt fra blant andre Line of Best Fit.

AcresWild om låta «Passion Cosmo» :
«Passion Cosmo» stammer fra at Magnus, på let etter inspirasjon, valgte reisemål etter stedet han fant billigst billett til. Han kom til en forlatt og vinterkald by i Litauen hvor han var eneste gjest på hostellet og på de fleste cafeene. Mens byen Palanga sommerstid er kjent for å yre av liv, surfing og barnefamilier var det senvinter helt tomt for sommerglede. «Passion Cosmo» er er godt plantet i bandets surf-gitarpop samtidig som låtene er preget av vinterbyens tomhet. Med andre ord iskald surfe-låt.

 

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser i Deichmans katalog

 

Sjekk også:

Plateanmeldelse: Acres Wild «Ignore the Flags on the Beaches»

Singelanmeldelse: Acres Wild «Line of Sight»

 

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!