Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 4. juni 2013

Festivalklare Carmen Villain får oppmerksomhet i utlandet

Carmen Villains (aka Carmen Hillestad) debutalbum «Sleeper», har siden det ble sluppet i mars fått mye skryt i både norsk og internasjonal presse. I sommer spiller hun på Hove, Øya og Pstereo. Onsdag 5. juni står Carmen Villain på scenen på åpningen av Kulturhuset i Oslo (sammen med Deathcrush).
Tekst: Victor Josefsen / Foto: SimonSkreddernes


Pitchfork hadde verdenspremieren på Carmen Villains aller første låt «Lifeissin», og deretter har det gått slag i slag for den norske debutanten. I mai var albumet «ukas album» hos den britiske platebutikken Rough Trade, intervjuet i Interview Magazine i april,  og «Sleeper» var blant de topp 10 mest spilte platene på radiostasjonen KCRW i L.A. Dessuten havnet hun også på Top 100 på den amerikanske radiolisten CMJ.

Carmen Villain gjorde sin USA livedebut på Pianos i New York, og albumet kom i april ut i egen japansk utgave (med bonusspor). Videoen «Easy», som ble regissert av Kim Hiorthøy hadde premiere på Vice Magazine sin Noisey side:

 


Du kan låne Carmen Villain sitt album «Sleeper» hos oss. Anbefales.

Sjekk også: Vi anbefaler: Deathcrush – Nytt magasin, flexi,download, posters m.m.

Én kommentar til “Festivalklare Carmen Villain får oppmerksomhet i utlandet”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 48 andre abonnenter