Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 31. januar 2014

Slayer og Anthrax klare for Tons of Rock

front_slayer_100813 Slayer på Øya 2013. Foto: Stian Schløsser Møller

Tons of Rock har sikret seg  Slayer og Anthrax, og med disse to headlinerene på plakaten begynner sommerens festivalprogram å falle på plass.

Tekst: Victor Josefsen / Foto (Slayer på Øya 2013): Stian Schløsser Møller

Tons of Rock arrangeres i juni 2014 på Fredriksten Festning i Halden, og har allerede navn som W.A.S.P., Turbonegro, Sabaton, Ghost, Sepultura, Oslo Ess, Black Debbath, Silver og Soilwork, på plakaten, for å nevne noen. Tons Of Rock skal totalt ha rundt 35 artister på programmet.

Slayer og Anthrax trenger vel strengt tatt ingen videre introduksjon: I anmeldelsen min av Slayers konsert på Øya i fjor skiver jeg: «På Sjøsiden på Øya pøser Slayer ut medrivende riff på riff og halsbrekkende gitarsoloer. Maken til gitarspill er det lenge siden jeg har opplevd. Her snakker vi som nevnt halsbrekkende gitarsoloer, råere og villere enn det den gjengse Øya-publikummer er vant til. Gitarist Kerry King må ha kondis som en travhest».

 

01_slayer_100813

 

«Å få oppleve Slayer spille et fullt sett oppe på Fredriksten Festning er selv i tankeverdenen nesten absurd å drømme om, men nå skjer det altså! En konsert med Slayer er i seg selv en opplevelse, men med rammer i form av denne fantastiske festningen, ser vi ikke bort ifra at dette kan bli en «Oddvar Brå-hendelse» for et heldig publikum: «Hvor var du da Slayer spilte på Fredriksten Festning?». Og for liksom å sette kirsebæret på bløtkaka, så topper vi altså festivalen med en eksklusiv opptreden av selveste Anthrax på samme sted. Det kan da ikke være noen tvil om hvor alle ekte rockfans skal befinne seg 20. og 21. juni?»
– Svein Bjørge, Festivalsjef

Du kan låne musikk av utøverne nevnt i saka, bare søk her.

 

Sjekk også:

Silver er tilbake! Opptrer på Tons of Rock
Tons of Rock: En rendyrket rockefestival
Turbonegro -klassikere
Øya 2013: Black Debbath
Black Debbath spilte en forrykende konsert på Rockefeller
Oslo Ess: Verden på Nakken, Venner i Ryggen
Oslo Ess hyller legendariske Kjøtt!

 

Her kan du søke etter og låne bl.a. musikk, noter, DVD’er og filmer i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 67 andre abonnenter