Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Gunnar Vilberg Anbefalinger 1. mars 2014

by:Larm 2014: Arshad Maimouni

arshad 4

Torsdag kveld entret Norges R&B framtid og grønlandsgutt Arshad Maimouni P3-annekset på by: Larm. Men selv ikke glitrende gull kunne redde en energiløs halvtime.

Tekst: Gunnar Vilberg. Foto: Stian Schløsser Møller

Ok. Det er bare å innrømme det. Når det kommer til R&B har jeg egentlig ikke peiling. Men Arshads Maimounis flotte radiohit «Definere meg» fra i fjor sitter absolutt på hjernen. Arshad synger på norsk – og det er i grunnen ingen andre R&B-artister som gjør. Tekstene hans er gode og aktuelle. Dette er et stort talent med seriøse hensikter.

arshad 2

Jeg liker beaten og sjelen som Arshad prøver å nå oss med, men den gode feelingen slår ikke til. Arshad virker langt fra oss der han står og overbeviser ikke. Stemmen når ikke fram og virker spinkel mot et ellers greit lydbilde.

Publikum

Mot slutten av konserten kommer rappekompis Kaveh på scenen. Dette løfter konserten og puncher inn sårt tiltrengt steam i både publikum og musikere. En kul vri er også gullpengene av sjokolade som blir kastet ut under avslutningslåta Valuta, glitter og gull”.  Men totalt sett blir det en energiløs opptreden, som selv ikke Arshads gode låter kan redde.

Jeg føler på meg at det bare ikke var dagen. Arshad Maimouni er mye bedre enn dette og det er jeg sikker på at han kommer til å vise oss.

Arshad 1

Hele bandet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter