Søk Meny Lukk
Lukk
Av: tuflaat Anmeldelser 8. mars 2015

By:Larm 2015 – The Amazing

Rockefeller
Fredag 6. mars.

Grei skuring.

Tekst: Brage Tuflåt
Foto: Johannes Andersen

Indierockbandet The Amazing fra Sverige består av godt etablerte musikere. Deres siste album Picture You er en meget god utgivelse, som kanskje gav litt for høye forventninger til konserten.

De åpner konserten nettopp med tittelsporet Picture You fra deres siste utgivelse. Det er pent og pyntelig, og lyden er god. The Amazing klarer å skape et fint og drømmende lydbilde og bandet oser av stilsikkerhet og rutine.

Et stykke ut i konserten føltes The Amazing noe malplassert i By:Larms program, og grunnen til det er at bandet ikke leverte mer enn nødvendig. Med tanke på musikernes etablerte posisjon behøver de kanskje ikke det heller. Og da hjelper det ikke at Reine Fiske sitter på knærne og klemmer toner ut av stratocasteren for harde livet.

Før Reine går av scena gir han gitaren en omgang juling. Om han var irritert over noe eller bare gikk hardt inn for oppgaven er uvisst. De avslutter med sangen Fryshusfunk som tar konserten nesten ti minutter på overtid. Det resulterer i at arrangøren sprader irritert inn på scenen og peker på klokka. Morsomt for publikum.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 72 andre abonnenter