Søk Meny Lukk
Lukk
no image
Av: Stian Bjørnsson Hope Anmeldelser 30. mai 2014

Ukas tips!

Det er kanskje litt flaut å snakke om Perfect Pussy til mora di, men denne hardcore punkgruppa er perfekt på flere måter.

 

sayyestolove_art

 

Opprinnelig var medlemmene i Perfect Pussy med i filmen, Adult World (2013). Der spilte de et lokalt punkband. Det tok ikke lang tid før de ble et band på ordentlig. Tuftet på restene av punkgruppa Shoppers, dannet Meredith Graves og hennes fire mannlige kollegaer Perfect Pussy i 2012. De fikk raskt oppmerksomhet med demokassetten I Have Lost All Desire for Feeling året etter, og har ridd på en hypebølge siden. Med debutalbumet Say Yes to Love, som ble sluppet tidligere i år, beviser de at de fortjener snakkisen.

Say Yes to Love klikker in på snaue 23 minutter, og fra åpningssporet Driver braker løs får du servert 8 låter i mer eller mindre samme forrykende tempo. Perfect Pussy spiller hardcore punk med en dose riot grrrl, og de tar det blodig alvorlig. Det er skittent, det er støyete, og kickass brutalt. Vokalen er begravd langt bak i miksen, men frontfigur Meredith Graves skriker ut tekstene med en så rå kraft og styrke at det ville blitt for dominerende hvis den var høyere. Når kler den feedbacken og det infernalske støyen helt perfekt.

Interference Fits er den mest melodiøse låten, og det nærmeste man kommer tradisjonell vers/refreng-dynamikk, den kunne lett ha vært med på en Sonic Youth-plate. I tillegg fungerer det fint som en liten pause i alt ståket, og man får litt tid til å trekke pusten før det smeller i gang med neste låt.

Perfect Pussy er ikke for alle, men hvis du først finner deg til rette i kaoset, har du funnet et perfekt hjem for å ventilere ut all mulig aggresjon du måtte bære på.

 

 

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser, noter og bøker i Deichmans katalog

 

Les også:

Kvinnedagen er her, og det feirer vi med Riot Grrrl!

«I Only Fucked You As A Joke» er en av de morsomte «Revolution Girl Style Now!»-låtene å oppdrive

 

Én kommentar til “Ukas tips!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 68 andre abonnenter