Nyheter

tashaki_miyaki_

Tashaki Miyaki: Too Cool For School

Mer laidback enn James Dean med en pakke Lucky Strike, og omtrent like mystisk som en film noir: LA-duoen Tashaki Miyaki gjør ikke så mye ut av seg, annet enn å utstråle en coolness som er The Velvet Underground verdig.

hellstring front

Konsert med Hellstrings i Ukuleleuka på Deichman

Heavy metal uten doble basstrommer og skrikende el-gitarer, er den noe kult? Nei, sier du, da har du ikke hørt Hellstrings.

Inglow_Albumcover

Albumanbefaling: Inglow – Inglow

Det selvtitulerte albumet viser rett nok fortsatt et band som ønsker å fylle stadioner. Det har Inglow trolig også mulighet til. Men det med et tidvis langt hardere uttrykk enn Muse.

Info

Arne Garborgs plass 4
0179 Oslo

Tlf.: 23 43 29 22

Avdelingsleder: Ann Kunish

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Musikkavdelingen gjenåpnet andre uken i august 2010 med oppussede lokaler og selvbetjent utlån og innlevering. Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg, men brukere har nå muligheten til å foreta lån og innlevering selv.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet.

Samlingen inkluderer også materiale innen dans. I vestibylen kan lånere selv utføre lån og innlevering via automater, samt sjekke lånestatusen sin og fornye.

Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg med disse operasjonene, men brukere har nå muligheten til å gjøre mer av dette selv, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!