Nyheter

image

Konseptalbumet

«Freak Out!», Frank Zappa og Mothers of Invention sin debutplata fra 1966, regnes av noen som det første moderne konseptalbumet. Plata er en ironisk-sarkastisk kommentar til det samtidige Amerika Zappa ser rundt seg.

the-sadies

Ukas tips!

The Sadies er de canadiske kongene av countryrock, og vet godt hvordan man setter fart i et liveshow.

Jokleba

Oslo Jazzfestival markerer 50årsjubileet til John Coltranes «A Love Supreme»

Nytt artistslipp fra Oslo Jazzfestival. To av konsertene er markeringer av 50årsjubileet til en av tidenes viktigste plater: John Coltrane – A Love Supreme.

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4
0179 Oslo

Tlf.: 23 43 29 22

Avdelingsleder: Ann Kunish

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet.

Samlingen inkluderer også materiale innen dans. I vestibylen kan lånere selv utføre lån og innlevering via automater, samt sjekke lånestatusen sin og fornye.

Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg med disse operasjonene, men brukere har nå muligheten til å gjøre mer av dette selv, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!