Nyheter

the thing live

Ukas tips!

Noen av dem har blitt fikset på i studio i ettertid, litt overdubbing her, litt ekstra hyling fra publikum der, men i all hovedsak er dette live.

image

Hva var det med 50-tallet?

For meg har 50-tallet alltid vært en litt vag periode. Elvis med de roterende hoftene. Skrikende jenter ved scenekanten. Noen andre karer med høye hårfrisyrer, skinnjakker og skumle snerr får jeg også opp på netthinnen. Jeg vet at det var på denne tiden det som skulle bli moderne populærmusikk i alle merkelige avskygninger tråkket sine […]

the-prodigy-the-day-is-my-enemy 1

Vil The Prodigy nå gamle høyder?

The Prodigy anno 2009 er som en one night stand med en eks i fylla: Uforpliktende moro, men du vet også hva du får, for ikke å snakke om hangoveren etterpå, slik oppsummer vår anmelder comebackskiva til gruppa. Nå meldes det at The Prodigys sjette studioalbum med tittelen «The Day Is My Enemy» slippes 30. mars på gruppas eget “Take Me To The Hospital” gjennom Cooking Vinyl. Vil Prodigy nå gamle høyder denne gangen? Sjekk teaser.

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4
0179 Oslo

Tlf.: 23 43 29 22

Avdelingsleder: Ann Kunish

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet.

Samlingen inkluderer også materiale innen dans. I vestibylen kan lånere selv utføre lån og innlevering via automater, samt sjekke lånestatusen sin og fornye.

Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg med disse operasjonene, men brukere har nå muligheten til å gjøre mer av dette selv, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!