Nyheter

Family Values spiller på powerpop-festival på Hvaskjer.

Powerpop-festival på Hvaskjer

Fredag 27. mai arrangeres det en liten powerpop-festival på Hvaskjer. Her spiller Family Values, Killer Kid Mozart, Og Soft Drops. De to sistnevente er nok ukjente navn for de fleste av oss, men holder de bortimot samme standard som Family Values er det duket for en virkelig festaften på Hvaskjer i Oslo.

Norsk Tiger albumcover - Kjærlighetsarkitekter - design av Ingis

Norsk Tiger «Kjærlighetsarkitekter»

Artist: Norsk Tiger Album: «Kjærlighetsarkitekter» (2016) Plateselskap: Norsk Tiger Enterprises 4   Norsk Tiger byr på årets mest bergenske/eplekjekke platetittel: “Kjærlighetsarkitekter”. Idéen er vel at dette skal være en slags plate man skal høre på mens man er sammen med sin kjære (og gjør det vakreste to mennesker som samtykker og elsker hverandre kan gjøre)? […]

EP-COVER1500x1500px

Plateanmeldelse: Gundelach – “Gundelach”

Dette er den generiske lyden av 2016. Velprodusert og flinkt i alle ledd, men akk så kjedelig.

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4
0179 Oslo

Tlf.: 23 43 29 22

Avdelingsleder: Ann Kunish

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet.

Samlingen inkluderer også materiale innen dans. I vestibylen kan lånere selv utføre lån og innlevering via automater, samt sjekke lånestatusen sin og fornye.

Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg med disse operasjonene, men brukere har nå muligheten til å gjøre mer av dette selv, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!