Julebilde blogg topp ti

Deichman anbefaler: Årets album 2014

Her er årsoppsummeringen fra oss! God Jul og Godt Nyttår!   ÅRETS BESTE NORSKE ALBUM 2014 (Victor Josefsen, Editor-in-Chief)   1. Emilie Nicolas – Like I Am A Warrior 2. Todd Terje – It’s Album Time 3. Motorpsycho – Behind the Sun 4. The Dogs – Tears Are Voodo 5. LoveLoveLove – Kaleidoscope 6. Røyksopp – The […]

Nyheter

thick

Ukas tips!

Det er ikke bare Jethro Tull som har brukt avis som omslagskunst på et album, Thick as a Brick er kanskje det mest kjente eksemplet, men var langt i fra det første. Det ser ut som om avis-coverart generelt sett var inn på 70- og 80-tallet, så vidt jeg vet har ikke slike covere dukket opp siden Guns N’ Roses’ Lies fra 1988.

SeaChangeSibillaCalzolari01

Sea Change ute med ny singel

I årets første utgave av Spirit trakk jeg fram Sea Change i Musikkmix-spalta mi. NME fulgte etter, og singelen «Let’s Dance» blir beskrevet slik: «Oozez ambient cool». Og The Guardian melder følgende «: «Emotion recollected in devastating tranquility”. Her er første singel fra det kommende albumet.

Foto: Thor Arne Sæterholen

Årets 10 beste skiver med Paal Nilssen-Love!

Okei. I år hadde jeg tenkt å skjerpe meg og gjøre som de andre – velge ut årets beste skiver, og slutte med denne ensidige fokuseringen på Paal Nilssen-Love. Så kikket jeg litt nærmere på lista: Paal var med på alle skivene!

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4
0179 Oslo

Tlf.: 23 43 29 22

Avdelingsleder: Ann Kunish

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet.

Samlingen inkluderer også materiale innen dans. I vestibylen kan lånere selv utføre lån og innlevering via automater, samt sjekke lånestatusen sin og fornye.

Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg med disse operasjonene, men brukere har nå muligheten til å gjøre mer av dette selv, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!