Nyheter

image

Hvad??!!

Eg ble for$krækked da eg $å at dere ikkje hade $krevet åm mig – $vai-Rex!! #veldirart

RB-P-FUNK-SIGN-MONTGOMERY Front

Interview with Rob «Fonksta» Bacon

Bli kjent med en av verdens mest funky gitarister, Robert «Fonksta» Bacon. Han har satt sitt preg på alt fra 90-tallets gangsta rap-utgivelser til Raphael Saadiq sine retro-album. Nå er han aktuell på DJ Quiks nye album «The Midnight Life».

Layout_11_A_FINAL_Corr

Panda Bear trigger!

Det er en stund siden vi fikk noe nytt fra Noah Lennox sitt soloprosjekt Panda Bear, men på onsdag annonserte han at han i januar 2015 slipper en ny plate – Panda Bear Meets the Grim Reaper. Tittelen i seg selv er grunn nok til ha forventninger. Hvertfall hvis du tar en titt på promo-nettsiden. I samme offentliggjøring fikk vi også en forsmak på albumet med EP-en Mr. Noah.

Info

Arne Garborgs plass 4
0179 Oslo

Tlf.: 23 43 29 22

Avdelingsleder: Ann Kunish

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Musikkavdelingen gjenåpnet andre uken i august 2010 med oppussede lokaler og selvbetjent utlån og innlevering. Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg, men brukere har nå muligheten til å foreta lån og innlevering selv.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet.

Samlingen inkluderer også materiale innen dans. I vestibylen kan lånere selv utføre lån og innlevering via automater, samt sjekke lånestatusen sin og fornye.

Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg med disse operasjonene, men brukere har nå muligheten til å gjøre mer av dette selv, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!