Nyheter

Nils Noa og Mari Boine

Musikalske sidespor – uke 18

Vil du vite hva som finnes utenfor hitlistene? Samarbeidsprosjektet til Nils Noa og Mari Boine og Hilma Nikolaisen er blant ukas fem utvalgte tips. Hvem er de tre andre?

Tommyfoto_2016-04-29_EvaWSkram_01

Eva Weel Skram på Rockefeller – Bilder

Fredag 29.april spilte Eva Weel Skram og Thomas Stenersen (Eva & The Heartmaker) et akustisk sett på Rockefeller. Sjekk bildene.

Beranek front

Todd Terje utgir nye versjoner av Beraneks «Dra Te Hælvete»

Beranek selv har dette å si om Todd Terje-samarbeidet: «Dra Te Hælvete var min debut som artist og har vært en viktig del av min karriere i 35 år nå. At en artist som Todd Terje nå tar tak i låta på ny synes jeg er utrolig stas og jeg gleder meg stort over resultatet.»

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4
0179 Oslo

Tlf.: 23 43 29 22

Avdelingsleder: Ann Kunish

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet.

Samlingen inkluderer også materiale innen dans. I vestibylen kan lånere selv utføre lån og innlevering via automater, samt sjekke lånestatusen sin og fornye.

Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg med disse operasjonene, men brukere har nå muligheten til å gjøre mer av dette selv, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!