De Underjordiske

Danske De Underjordiske inntar Norge

  Klangkollektivet, som huser norske utøvere som Línt, Electric Eye og The Sweetest Thrill, har utvidet stallen med danske De Underjordiske. Av: Victor Josefsen Jeg har skrevet om de tre nevnte norske Klangkollektivet-utøverne tidligere, men jeg/vi har ikke anmeldt albumene til Línt og The Sweetest Thrill (dessverre) som ble sluppet tidligere i år, henholdsvis «Then […]

Nyheter

Eksklusive bilder tatt fra Østfronts konsert på Isak i Trondheim tidligere i høst. Foto: Tor Egil Leirtrø

Østfrost – Vi liker mystikk

Når vi først kom på Iceland Airwaves rakk vi bare å se Beach House, til blandet mottagelse blant oss fire, før vi kranglet.

Alle kan bli bibliotekarer. Vokalisten Jonas i the Ødeleggers var tidligere praktikant i Musikkavdelingen.

Feiring av Barn Av Regnbuen på Blitz – med The Ødeleggers

I juni for to å siden braket det løs på Blitz da the Ødeleggers hadde releasekonsert for sin da ferske 7» «Kjemisk avfall». Oppskriften var kjapp, sinna hardcorepønk, sånn som dem spilte det før i tida. 5. desember spiller de igjen på Blitz. Og hva passer vel bedre enn å varme opp for folka fra det klassiske Harstad-pønkbandet Barn Av Regnbuen. Medlemmene i BAR har vært aktiv i band/scene i 30 år. Det feires på på Blitz!

Tommyfoto_2015-11-20_Mustasch_01

Mustasch på Rockefeller

Midt i konserten tok vokalisten seg en tur ned fra scenen, med gitaren, og vandret gjennom publikumsmengden, bort til baren, og fikk en shot, med jublende fans rundt han.

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4
0179 Oslo

Tlf.: 23 43 29 22

Avdelingsleder: Ann Kunish

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet.

Samlingen inkluderer også materiale innen dans. I vestibylen kan lånere selv utføre lån og innlevering via automater, samt sjekke lånestatusen sin og fornye.

Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg med disse operasjonene, men brukere har nå muligheten til å gjøre mer av dette selv, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!