Nyheter

strokes

Ukas tips!

At noe er kontroversielt, er ikke nytt. At noe er så kontroversielt at det blir bannlyst og sensurert i USA, er heller ikke noe nytt. Ikke fullt så overraskende dreier de fleste tilfellene seg om nakenhet, der plateselskapene eller artistene, mer eller mindre, blir tvunget til å gjøre noen endringer.

Electric Eye  bruk

Electric Eye til Roskilde Festival

Etter en overbevisende konsert på legendariske Loppen i Christiania, København sist høst at Roskilde Festival ble overbevist. Electric Eye ble booket på flekken, men har måttet holde på hemmeligheten siden. I dag kan vi endelig offentliggjøre at Electric Eye er klare for hovedprogrammet til Roskilde Festival 2015, melder indianer.nu.

3D-print

Kurs i 3D-printing

3D-printere har eksistert i mange år, men de siste årene har teknologien blitt bedre, billigere og mer tilgjengelig. Utviklingen har gått fortere takket være entusiaster som bygger egne printere og forbedrer de gamle. Folkeverkstedet på Deichman ønsker at denne teknologien skal være tilgjengelig for alle, derfor har vi kjøpt inn to 3D-printere du kan komme og prøve ut – helt gratis.

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4
0179 Oslo

Tlf.: 23 43 29 22

Avdelingsleder: Ann Kunish

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet.

Samlingen inkluderer også materiale innen dans. I vestibylen kan lånere selv utføre lån og innlevering via automater, samt sjekke lånestatusen sin og fornye.

Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg med disse operasjonene, men brukere har nå muligheten til å gjøre mer av dette selv, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!