Nyheter

Ungdomskulen

Albumanbefaling: Ungdomskulen – Cry-Baby

Ungdomskulen ledes an av Kristian Stockhaus fra Bergen, og denne trioen har kjent hverandre siden de gikk sammen på skolen.

KarlSeglem_0814

Intervju, slippfest og konsert med Karl Seglem

Torsdag 28. mai blir det slippfest og eksklusiv konsert med Karl Seglem på Deichmanske Hovedbibliotek! Den eneste i Norge før han legger ut på en liten Europaturne. I mellomtiden kan du lese et intevju vi nylig gjorde med Seglem, og sett gjerne på den siste skiva hans.

Syntax-pressebilde-mars-2015-_-ved-Kunt-Kunsten-01

I tilfelle du ikke visste det

Jeg vet ikke om du har fått det med deg, for det ypperlige rockebandet Syntax TerrOrkester snakker ikke høyest i klassen, men nå er de snart klare med ny plate. Bydrifter kommer ut til pinse, den 22. mai.

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4
0179 Oslo

Tlf.: 23 43 29 22

Avdelingsleder: Ann Kunish

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet.

Samlingen inkluderer også materiale innen dans. I vestibylen kan lånere selv utføre lån og innlevering via automater, samt sjekke lånestatusen sin og fornye.

Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg med disse operasjonene, men brukere har nå muligheten til å gjøre mer av dette selv, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!