3.Izakaya_Photo_Stian S. Evensen_2012

Videopremiere: Izakaya Heartbeat – Euphoric Riot

Ny video fra Izakaya Heartbeat! Dette er video 6 av 8, og er til låta «Euphoric Riot», hentet fra «Enter -Rainbow Lake». Skiva kom på 7. og 12. plass på årets-beste-norske-album 2013-lista til Deichmans musikkblogg. Videoen er laget av O-E-P . En videocollage basert på bilder fra fotograf Stian Evensen. O-E-P er billed- og installasjonskunstner, […]

Nyheter

nemoy

Ukas tips!

Noen musikere prøver seg i filmbransjen med varierende hell (sjekk her). Men her er noen skuespillere som med like varierende hell har vært på besøk i lydstudio.

IMG_9517

Dem om dans! – Litterært Nachspiel 2014

Vis oss din beste move! Eller fortell om den..

blog_levis

Frem med dongerien!

Nettsiden Allmusic har en artig liten sak om de 20 beste albumene med dongeri på omslaget.

Info

Arne Garborgs plass 4
0179 Oslo

Tlf.: 23 43 29 22

Avdelingsleder: Ann Kunish

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Musikkavdelingen gjenåpnet andre uken i august 2010 med oppussede lokaler og selvbetjent utlån og innlevering. Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg, men brukere har nå muligheten til å foreta lån og innlevering selv.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet.

Samlingen inkluderer også materiale innen dans. I vestibylen kan lånere selv utføre lån og innlevering via automater, samt sjekke lånestatusen sin og fornye.

Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg med disse operasjonene, men brukere har nå muligheten til å gjøre mer av dette selv, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!