Nyheter

Kjetil-Arabrot front

Cocks and Crosses

I en nedlagt misjonskirke i Dalarna i Sverige bor ekteparet Kjetil Nernes og Karin Park. Der slapp de filmskaper André Løyning inn i livet sitt en dag i 2014, og lot han feste Nernes’ liv til kamera og mikrofoner i ett og et halvt år. Resultatet ble filmen «Cocks and Crosses». torsdag 20. oktober klokka 18.00 vises filmen på Vika kino. Etter filmen blir det en spørsmålsrunde med Nernes og Park.

Torom

Singelpremiere: Hanne Kolstø – «To rom»

  Tidligere i år slapp Hanne Kolstø en liveplate innspilt i Tøyenkirken som ble godt mottatt i denne bloggen. I morgen, fredag, slipper hun den neste singelen «To rom» som egentlig skulle vært en instrumental, men midt i prosessen fikk Hanne Kolstø lyst til skrive flere tekster på norsk. Ta en forhåndslytt!   Hanne Kolstø […]

Tommyfoto_2016-10-17_EvaDahlgren_01

Eva Dahlgren på Rockefeller – bilder

Etter 10 års musikalsk pause kom Eva Dahlgren med det nye albumet «Jag Sjunger Ljuset» i april. Albumet fikk meget gode kritikker i Sverige. I høst er hun på turné i Skandinavia. Det hele startet 4. oktober i Malmö og 17. oktober gjestet hun på Rockefeller. Ikke helt fullsatt sal, men bra oppmøte.

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Avdelingsleder:
ann.kunish@
kul.oslo.kommune.no

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!