Nyheter

Lars Lillo-Stenberg 6 Foto Frank Michaelsen

Lars Lillo-Stenberg om nostalgi, melankoli, naivisme og Munchs kunsterskap

Lars Lillo-Stenberg gjør rede for meningen med kunst, nostalgiske følelser og hvorfor hjernen er alene. Og hvorfor han stadig fascineres av Edvard Munch.

IWAK Vibeke Heide

Intervju med I Was A King: Å bli store nok uten at det fører til stormannsgalskap

I mars kom I Was A King’s femte album Isle of Yours. Anne Lise Frøkedal har en enda tydligere plass i lydbildet, og Frode Strømstad viser samme melodiøsitet og popteft som tidligere. Sjekk vårt mailintervju. Stikkord: Harrys Gym, Sivert Høyem og rock ‘n roll krigen, og Tønes.

Barren Womb bruk

Barren Womb – Live Fast, Die

Støypunkduoen Barren Womb med ny video til låten «Live Fast, Die.» fra deres nylig utgitte album The Sun’s Not Yellow, It’s Chicken.

Info

Arne Garborgs plass 4
0179 Oslo

Tlf.: 23 43 29 22

Avdelingsleder: Ann Kunish

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Musikkavdelingen gjenåpnet andre uken i august 2010 med oppussede lokaler og selvbetjent utlån og innlevering. Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg, men brukere har nå muligheten til å foreta lån og innlevering selv.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet.

Samlingen inkluderer også materiale innen dans. I vestibylen kan lånere selv utføre lån og innlevering via automater, samt sjekke lånestatusen sin og fornye.

Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg med disse operasjonene, men brukere har nå muligheten til å gjøre mer av dette selv, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!