Nyheter

Willie-Nelson

Willie Nelson på sitt mest genuine

Willie Nelson er ikke bare et amerikansk ikon og en sagnomsust artist, aktivist og skuespiller. Der det hele startet og muligens også slutter er på scenen. og det er kanskje nettopp på scenen vi kan oppleve Willie på sitt mest genuine. Dette er et opptak fra Woodstock i 1999. Enjoy!

113_ Annaofthenorth_060315

Anna of The North – Forløsningen

The «Dreamer» er iallfall blant det beste undertegnede har hørt fra Anna of The North.

_DSC2990

Klish – «Dobbeltgjenger», ute i dag

Klish slipper i dag sin nye låt «Dobbeltgjenger», produsert av fast samarbeidspartner Sorte Beats og mikset av like faste Poppa Lars. Låten fortsetter i samme spor som «Katta & Hunda» fra i sommer, og kombinerer hardhet i beats og naiv sang om lite naiv tematikk, melder sistesteg.

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4
0179 Oslo

Tlf.: 23 43 29 22

Avdelingsleder: Ann Kunish

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet.

Samlingen inkluderer også materiale innen dans. I vestibylen kan lånere selv utføre lån og innlevering via automater, samt sjekke lånestatusen sin og fornye.

Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg med disse operasjonene, men brukere har nå muligheten til å gjøre mer av dette selv, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!