Nyheter

fransk nybølge1

Utstilling på gul sone: fransk nybølge!

I disse tider hvor superheltfilmene fyller hvert bidige lerret i det ganske land, kan det være godt å avreagere med litt realisme. Stikke fingeren i jorden, på en måte. Det to måter å gjøre det på (i overført betydning, ikke konkret, det blir en tredje måte…): Enten britisk, såkalt kitchen sink realisme (utstilling kommer!) eller […]

Øya16Logo

Øya 2016 – (Klubb)dagen før dagen

Mange av artistene som opptrer denne kvelden er morgendagens helter.

MagnusBechmann_Malin-Charlotte_Aagesen_06bww-1024x768

Magnus Bechmann – 5 om bøker og musikk

“Det var sykt gøy å spille for dere”, sa Magnus Bechmann før settets siste låt på By:Larm 2016, og det hersket ingen tvil om at han mente det. Det var “sykt gøy” å høre på også. I dag er Magnus Bechmann gjest i vår intervjuserie: 5 om bøker og musikk.

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4
0179 Oslo

Tlf.: 23 43 29 22

Avdelingsleder: Ann Kunish

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet.

Samlingen inkluderer også materiale innen dans. I vestibylen kan lånere selv utføre lån og innlevering via automater, samt sjekke lånestatusen sin og fornye.

Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg med disse operasjonene, men brukere har nå muligheten til å gjøre mer av dette selv, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!