Tommyfoto_2016-06-29_BruceSpringsteen_01

Bruce Springsteen på Ullevaal Stadion – bilder

Onsdag 29. juni 2016 inntok Bruce Springsteen Ullevaal Stadion foran godt og vel 30 000 fans. Vår fotograf fanger briljant konsertstemningen. Enjoy! Foto: Tommy Østby The E Street Band: Bruce Springsteen — lead vocals, lead guitar, rhythm guitar, acoustic guitar, harmonica, Steven Van Zandt — rhythm guitar, lead guitar, background vocals, Nils Lofgren — rhythm guitar, lead guitar, pedal steel guitar, acoustic guitar, background vocals, Jake Clemons — saxophone, percussion, background vocals, Garry Tallent — bass guitar, background vocals, Charles Giordano — organ, accordion, electronic glockenspiel, Roy Bittan – piano, Soozie Tyrell — violin, acoustic guitar, percussion, background […]

Nyheter

lyseidsandermosen

Sjur Lyseid og en nedlagt togstasjon

Nå er «Sandermosen» også blitt en låt av Sjur Lyseid. Mannen som de siste årene har jobbet mye som produsent for andre, men som for mange nok er mest kjent fra Little Hands of Asphalt, Monzano og Sunturns. Denne gangen har han gjort jobben selv, både foran og bak mikrofoner og instrumenter. For første gang synger Lyseid på norsk, og det skaper en fin nærhet til temaet teksten omhandler.

Django_Reinhardt_(Gottlieb_07301)

Han var så nyskapende at det ble en egen sjanger

Første gang jeg hørte om Django Reinhardt var i Lillebjørn Nilsens perle, «Tanta te Beate», Ikke bare synger han om Reinhardt, musikken er også innen Djangos egen sjanger. Så hva var det Django Reinhardt gjorde da, som var så spesielt?

Tommyfoto_2016-06-28_JoeSatriani_02

Joe Satriani på Rockefeller – bilder

Tirsdag 28. juni 2016 gjestet gitarlegenden Joe Satriani Rockefeller Music Hall i Oslo.

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4
0179 Oslo

Tlf.: 23 43 29 22

Avdelingsleder: Ann Kunish

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet.

Samlingen inkluderer også materiale innen dans. I vestibylen kan lånere selv utføre lån og innlevering via automater, samt sjekke lånestatusen sin og fornye.

Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg med disse operasjonene, men brukere har nå muligheten til å gjøre mer av dette selv, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!