Nyheter

Rebekka Karijord K3_Emilia Bergmark-Jiménez

Intervju: Rebekka Karijord – kunsten er for meg en måte å forstå

Nylig slapp Rebekka Karijord sitt nye album «Mother Tongue». Hennes femte album skriver seg ut fra en dramatisk tid i livet, der hun opplevde det traumatiske i nesten å miste et barn.

Thomas Dybdahl

Thomas Dybdahl video – forteller om den nye plata «The Great Plains»

I dag fredag 23. februar slipper Thomas Dybdahl sitt nye album «The Great Plains». Albumet har motatt gode kritikker. Se og hør Dybdahl selv fortelle om albumet.

mats wawa

Singelanmeldelse: Mats Wawa – «Smoke on the water»

  Artist: Mats Wawa Låt: «Smoke on the Water» (2017) Plateselskap: Ville Vesten Plateforening 4 Norsk indiepop har kanskje aldri vært i bedre forfatning enn den er i nå. Du trenger bare høre kollektivet Mats Wawas  singel «Smoke on the Water» (nei, dette er heldigvis ikke en cover av Deep Purple-klassikeren) én gang for å […]

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Avdelingsleder:
ann.kunish@
kul.oslo.kommune.no

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!