Nyheter

Barren Womb bruk

Barren Womb – Live Fast, Die

Støypunkduoen Barren Womb med ny video til låten «Live Fast, Die.» fra deres nylig utgitte album The Sun’s Not Yellow, It’s Chicken.

002_frkfryd_bylarm_010314

Ny musikkvideo fra Frk. Fryd filmet under Rockefeller-konserten deres på by:Larm

Her er musikkvideoen til Frk. Fryds «Skyene». Filmet under Rockefeller-konserten deres på by:Larm. (Sjekk våre bilder under). I anmeldelsen av konserten skrev jeg:
«Det er også en kunst å skrive fengende pop-punk, en genre som oversvømmes av middelmådige band. Frk. Fryd behersker rett og slett kunsten å skrive drivende coole låter». Og fengende cool er også «Skyene».

Kaja Rytme bruk

God påske fra Kaja Gunnufsen som gir vekk «Faen Ta» remix av Rytmeklubben

God påske fra Kaja Gunnufsen som gir vekk fet «Faen Ta» remix av Rytmeklubben.

Info

Arne Garborgs plass 4
0179 Oslo

Tlf.: 23 43 29 22

Avdelingsleder: Ann Kunish

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Musikkavdelingen gjenåpnet andre uken i august 2010 med oppussede lokaler og selvbetjent utlån og innlevering. Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg, men brukere har nå muligheten til å foreta lån og innlevering selv.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet.

Samlingen inkluderer også materiale innen dans. I vestibylen kan lånere selv utføre lån og innlevering via automater, samt sjekke lånestatusen sin og fornye.

Personalet står fremdeles klart til å hjelpe deg med disse operasjonene, men brukere har nå muligheten til å gjøre mer av dette selv, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!